Німецький концерн Zeppelin побудує штаб-квартиру на Київщині за 10 мільйонів євро

цеппелін

Німецький промисловий концерн Zeppelin інвестує 10 млн євро у будівництво нового головного офісу і сервісного центру свого українського представництва – компанії “Цеппелін Україна” в Вишневому Київської області.

“Такі інвестиції – хороший приклад співпраці України і Німеччини, який підтверджує наміри готовності подальшої співпраці двох держав”, – відзначили в компаніїю

Проект головного офісу розробляється австрійським дизайнерським бюро “Дельта”, а орієнтовний термін будівництва, розпочатого в січні поточного року – до липня 2022 року.

Площа території, що підлягає реконструкції, становить 3,7 га, а площа будівель – 6,7 тис. Кв. м.

На території планується, зокрема, розташувати двоповерховий головний офіс загальною площею понад 2,6 тис. кв. м з підземним паркінгом, сервісну майстерню площею 1,55 тис. кв. м, склад зберігання масел, а також ліцензійний склад техніки на площі 5,5 тис. кв.м і демоплощадку.

Будинки будуть обладнані сонячними панелями, для опалення будуть використовуватися теплові насоси, які також будуть задіяні для вентиляції приміщень.

Компанія “Цеппелін Україна” з головним офісом в Києві працює в країні з 1996 року, є єдиним офіційним дилером Caterpillar на території України. Має 12 філій, в яких працює понад 600 співробітників.

 

Next Post

Апеляційний суд заборонив забудову Павлівського скверу у Києві

Пн Кві 26 , 2021
Шостий апеляційний адміністративний суд скасував дозволи на будівельні роботи на території Павлівського скверу на вулиці Гоголівській, 32 в Києві. Про це написала ексдепутатка Київради Ольга Балицька у себе в Facebook. Як вона повідомила, забудовник через суд намагався скасувати наказ ДАБІ, яким той скасував дозвіл на будівельні роботи на території скверу. За […]
Павлівський сквер

Можливо ви пропустили?