У Києві прокуратура домоглася реального покарання для чоловіка за домашнє насильство над дружиною

Домашнє насильство
Чоловік систематично застосовував фізичне насильство відносно дружини, ображав її нецензурними словами, залякував та принижував, за що неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності.
У Києві оголосили обвинувальний вирок 41-річному чоловіку, який систематично вчиняв фізичне та психологічне насильство у сім’ї (ст. 126-1 КК України). Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

Установлено, що чоловік систематично застосовував фізичне насильство відносно дружини, ображав її нецензурними словами, залякував та принижував, за що неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності. Проте накладені адміністративні санкції не вплинули на чоловіка та не змінили його поведінку.

Вироком Голосіївського районного суду міста Києва обвинуваченого визнано винним у вчиненні домашнього насильства та засуджено до 1 року позбавлення волі.

Обвинуваченого взято від варту у залі суду.

Next Post

У Києві перестануть ходити маршрутки, - Кличко

Сб Кві 17 , 2021
У Києві перестануть ходити маршрутки. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко. Однак для того, щоб їх скасувати, знадобиться ще років зо два-три, припустив київський градоначальник. Віталій Кличко каже, що столиця буде поступово позбуватися від маршруток, замінюючи їх більш комфортним транспортом, проте на це потрібен час. На сьогодні маршрутки виконують […]

Можливо ви пропустили?