Яка ситуація в київському метро: вагони заповнені, соціальна дистанція відсутня

Метро

В метро  збільшили інтервал руху між поїздами. У вагонах спостерігається велика кількість пасажирів.

Кореспондент агентства «Голос.ua» їхав по «зеленій гілці», зі станції «Вирлиця» в бік «Сирця». На вхід відкриті одні двері, біля якої чергують правоохоронці. Вони ретельно перевіряють перепустку і бажають доброго дня.

Вже на пероні станції, яка завжди відрізняється невеликою кількістю пасажирів, спостерігається скупчення людей. Справа в тому, що в годину пік, раніше час потяги приїздили з хвилинним інтервалом, тепер доводиться чекати відправлення по 4 хвилини.

Через це вагони, які раніше під’їжджали на «Вирлиця» порожніми, вже наполовину заповнені. Після станцій «Харківської», «Осокорків» та «Позняків», вільних місць нема зовсім. Сидячі місця заповнені на 100%, біля дверей і в проходах також стоять пасажири.

Таке спостерігається не тільки на «зеленій» гілці. Кореспондент видання «Страна.UA» повідомляє, що і на «червоній» гілці багатолюдно. За його словами, вагон був заповнений на 100% ще на станції “Академмістечко”. На наступних станціях пасажирів тільки додавалося. Тисняви ​​не було, але люди стояли щільно. Всі сидячі місця були зайняті.

Next Post

Столичним ресторанам дозволять встановлювати літні майданчики

Вт Кві 13 , 2021
З 15 квітня у Києві дозволять встановлювати літні площадки закладам громадського харчування. Про це розповіли в Департаментs промисловості та розвитку підприємництва КМДА/ Це означає, що ресторани зможуть почати їх монтувати, але повноцінно працювати вони не зможуть до послаблення карантину. «Працювати відкриті „зали“ зможуть лише після повного зняття карантинних обмежень. Ми робимо все можливе, щоб підтримати бізнес. Але доки Київ […]
літній майданчик

Можливо ви пропустили?