Ще на двох станціях метро встановлюють нові турнікети

Новий турнікет

На станції столичного метро «Позняки» встановлюють нові турнікети, пізніше встановлення планується також на станції Видубичі».

Про це повідомляє прес-служба київської підземки.

Роботи з встановлення та налаштування нових контрольно-пропускних пунктів проходять у вестибюлі №1 станції «Позняки».

«Зазначимо, що це вестибюль, який тимчасово не працює в рамках посилення карантинних заходів, тому наразі роботи не створюють незручностей для пасажирів. Монтаж обладнання планують також провести на станції «Видубичі» — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що такі турнікети вже працюють на станціях «Сирець», «Площа Льва Толстого», «Героїв Дніпра», «Харківська», «Контрактова площа», «Почайна»; вони приймають усі електронні способи оплати проїзду: qr-квиток, Kyiv Smart Card, Картку киянина та безконтактну банківську картку.

Раніше ми повідомляли, що на Дарниці вночі горіла квартира, евакуювали 10 людей. 

Next Post

У Києві хворих COVID-19 будуть лікувати в пологових будинках і дитячих лікарнях

Чт Кві 8 , 2021
Ситуація з коронавірусом настільки серйозна, що до лікування хворих залучили навіть пологові будинки, дитячі лікарні і навіть протитуберкульозний диспансер.  Відзначається, що зараз Київ зіткнувся з найсерйознішою спалахом COVID-19 серед всіх регіонів України. “Лікарні переповнені, а лікарі і медсестри дуже виснажені”, – повідомляють в Telegram-каналі МОЗ Також кількість нових заражень і […]
Коронавірус

Можливо ви пропустили?