Кличко пообіцяв назвати рішення для добудови житлових комплексів “Аркади” через два тижні

банк Аркада
Аудит житлових комплексів “Еврика”, “Патріотика” і “Патріотика на озерах” фонду фінансування будівництва під управлінням банку “Аркада” завершено, алгоритм їх добудови буде запропонований протягом двох тижнів

Про це мер Києва Віталій Кличко заявив на брифінгу, передає прес-служба Київської міської держадміністрації.

“Як ми і обіцяли, зроблений аудит будівництва всіх трьох житлових комплексів. Зараз результати аудиту – на розгляді в МВС, СБУ та Нацбанку. Протягом двох тижнів буде запропонований алгоритм добудови житла для ошуканих інвесторів. Ми не залишимо людей один на один з ситуацією, в яку вони потрапили “, – сказав Кличко.

“Об’єднання інвесторів банку “Аркада” за підсумками зустрічі з главою “Київміськбуду” Ігорем Кушніром повідомляло, що попередні дані аудиту трьох житлових комплексів, фінансування будівництва яких велося через ліквідується банк “Аркада” оцінюється в близько 7 млрд грн.

При цьому, планові надходження від продажу вільних квадратних метрів складуть всього 2,3 млрд грн. Таким чином, суму, якої бракує необхідно покрити за рахунок людей, які вже купили квартири в споруджуваних будинках, або з інших джерел.

Раніше ми повідомляли, що завод на Дарниці оштрафували на 700 тисяч гривень.

 

Next Post

На проспекті Академіка Палладіна збудують багаторівневу розв’язку – проєкт Генплану Києва

Вт Гру 1 , 2020
В Київгенплані запевняють, що нова розв`язка вдвічі збільшить пропускну спроможність вулиці.  У проєкті Генерального плану Києва на місці світлофора,  який розташовано на перетині проспекту Академіка Палладіна з бульваром Академіка Вернадського та вулиці Академіка Єфремова, передбачається влаштувати транспортну розв’язку в різних рівнях. Крім того, передбачається подовжити вулицю Чорнобильську до вулиці Підлісної. […]
академика палладина

Можливо ви пропустили?