Заступника гендиректора Київзеленбуду підозрюють в розтраті понад мільйон гривень

Заступника директора КО “Київзеленбуд” підозрюють в розтраті понад 1,1 мільйона гривень.
Обвинувальний висновок у кримінальному провадженні щодо розтрати бюджетних коштів шляхом зловживання службовим становищем заступником генерального директора КО “Київзеленбуд” уже направлено до суду.
Йдеться про те, що в 2017 році чиновник, діючи за попередньою змовою з підрядником, підписав акти про виконання робіт з ремонту та благоустрою зеленої зони на вулиці Богдана Гаврилишина (кол. Ул. Ванди Василевської) в Києві і провів по ним розрахунки.
Однак, як встановлено слідством, роботи з облаштування нової декоративної огорожі вартістю понад 1,1 мільйона гривень підрядник так і не виконав, незважаючи на повну оплату цих робіт з місцевого бюджету ще в грудні 2017 року.
За результатами слідства дії чиновника “Київзеленбуд” кваліфіковані за ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) та ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України, а дії підрядника, як пособника у вчиненні злочину, ч.5 ст.27, ч.5 ст.191 КК України.

Next Post

В "КиївПрайд" шкодують, що Зеленський і Кличко не реагують на напади

Сб Чер 22 , 2019
Організатори “КиївПрайд” шкодують, що ні президент Володимир Зеленський, ні мер Києва Віталій Кличко не відреагували на напади 19 червня на відвідувачів “ПрайдХауса”, де проходила культурно-освітня програма в рамках тижня “КиївПрайд”. “Ми твердо переконані, що відсутність публічної реакції на насильство, яке в нашому випадку є злочинами на грунті ненависті, є його […]
лгбт Киев

Можливо ви пропустили?