Поліція встановила ім`я жінки, яку вчора знайшли вбитою у Голосіївському парку

Встановлено особу жінки, напівоголене тіло якої знайшли напередодні біля ресторану в Голосіївському районі. Це 46-річна уродженка Полтавської області Лариса Долженко.

Загибла разом з доньою проживала у столиці. Її тіло знайшли за кілометр від того будинку, де вона мешкала. Згідно з попереднім оглядом судмедексперта, слідів насильницької смерті не виявили; причини смерті поки залишаються невстановленими.

Деякі ЗМІ повідомили, що жінку могли задушити. Однак журналістам телеканалу «Київ» вдалося з’ясувати ще одну ймовірну причину смерті. На місці трагедії знімальна група зустріла доньку померлої — дівчина була в шоковому стані, спілкуватися на камеру відмовилася, але припустила — мати могла вкоротити собі віку. Дівчина сказала: «Мабуть, їй так краще було».

Нагадаємо, на Київщині сталась ДТП з 7 постраждалими.

Next Post

Мін'юст України запроваджує систему рейтингу в'язниць

Пн Лис 23 , 2020
Міністр юстиції України Денис Малюська повідомив, що міністерство запроваджує систему оцінювання ефективності українських в’язниць. “Ми запроваджуємо систему рейтингування (оцінки ефективності) в’язниць. Система була розроблена нашими канадськими партнерами з проекту SURGe у співпраці з Міністерством юстиції України. Нова система складається з інструментів оцінки та цифрової аналітичної карти виправних колоній та СІЗО”, […]
СІЗО покращенні камери

Можливо ви пропустили?