NewsOne заявив про скасування телемосту з Росією

Український телеканал NewsOne заявив про скасування телемосту з російським каналом «Россия 24» через нібито погрози журналістам.

«Наша спроба організувати майданчик для обговорення неполітичних питань силами звичайних людей, які ніколи не ставили під сумнів територіальну цілісність України, без політиків і одіозних пропагандистів, привела до того, що протягом останнього часу низкою політичних партій щодо нашого телеканалу була початку масована інформаційна атака. У хід пішли заяви про акції протесту біля каналу, а з учорашнього вечора — і прямі погрози фізичної розправи стосовно журналістів і їхніх близьких», — йдеться у заяві телеканалу.

«Ми вважаємо, що такі дії щодо телеканалу повертають Україну в часи прямого залякування і тиску на журналістські свободи», — додали у NewsOne.

Next Post

За наполяганням команди Ляшка у Раді розглянуть законопроект про хімічну кастрацію педофілів

Пн Лип 8 , 2019
Дуже вірю, що ми нарешті це зробимо після 2 років боротьби і захистимо наших дітей! Про це лідер РПЛ написав у Facebook. “Голова Парубій за нашою ініціативою призначив позачергове засідання Ради на четвер, 11 липня на 14 год. Голосуватимемо за 2 законопроекти #6449 і 6607: про відкритий реєстр педофілів і […]
Верховна рада

Можливо ви пропустили?