Скульптуру Архистратига Михаїла для нового фонтану у Києві завершено

Виготовлення скульптури Архистратига Михаїла, що стане головним елементом нового фонтану на Володимирській гірці, завершено. Відкриття нового водограю за тиждень.

Відео про те, як завершують роботи над скульптурою, що вінчатиме фонтан, опублікував мер Києва Віталій Кличко.

“Друзі! Відвідав ливарню, де вже завершили виготовлення скульптури Архистратига Михаїла, що стане головним елементом нового фонтану на Володимирській гірці. Бронзові частини скульптури, що виливали окремо, зібрали в єдину композицію. Також на фінальній стадії роботи з будівництва чаші фонтану”, – написав Віталій Кличко.

Він нагадав, що цей меценатський проект був схвалений консультативною радою з питань охорони культурної спадщини при Департаменті охорони культурної спадщини КМДА.

“Відкрити новий фонтан плануємо за тиждень у верхній частині парку «Володимирська гірка» – за Михайлівським Золотоверхим собором. Фонтан зі скульптурою Архистратига Михаїла стане вже другим фонтаном із передбачених проектом реконструкції парку «Володимирська гірка». І, переконаний, буде однією з візитівок нашої столиці!” – додав мер.

Next Post

У КМДА просять не пускати в школу дітей, у яких навіть легке нездужання

Пн Вер 14 , 2020
У КМДА наголосили, що, якщо у дитини немає температури, але є навіть легке нездужання, то краще посидіти вдома і не йти в школу. В «помаранчевому» Києві почали діяти нові обмеження по карантину. А в деяких столичних школах навчання організували в змішаній формі: учнів розділили на дві рівні групи, одна з […]
школа

Можливо ви пропустили?