У КМДА просять не пускати в школу дітей, у яких навіть легке нездужання

У КМДА наголосили, що, якщо у дитини немає температури, але є навіть легке нездужання, то краще посидіти вдома і не йти в школу.

В «помаранчевому» Києві почали діяти нові обмеження по карантину. А в деяких столичних школах навчання організували в змішаній формі: учнів розділили на дві рівні групи, одна з яких тиждень проходить навчання самостійно вдома, а інша – відвідує уроки за встановленим розкладом.

Разом з тим, в КМДА наголосили, що, якщо у дитини немає температури, але є навіть легке нездужання, то краще посидіти вдома і не йти в школу.

«Обов’язково кожен день перед школою необхідно вимірювати дитині температуру. Навіть, якщо температури немає, але є нездужання, кашель, озноб, болить голова, горло, то залишайтеся вдома. Краще посидіти вдома. Не варто переживати, що дитина пропустить шкільний матеріал. Програму він потім обов’язково наздожене », – прокоментувала заступниця голови КМДА Ганна Старостенко.

Також в Київській міськдержадміністрації нагадали основні правила по школам в режимі дотримання карантинних обмежень:

  • учням необхідно щодня перед виходом в школу вимірювати температуру;
  • батькам суворо забороняється заходити в приміщення школи;
  • перебуваючи на території школи, батьки або особи, які супроводжують дитину, повинні бути в захисній медичній масці або респіраторі.

При найменших ознаках ОРВІ і в разі підвищеної температури у дитини (більше 37,2), дитині надягають медичну маску, тимчасово ізолюють в спеціально відведене приміщення школи, сповіщають батьків або осіб, які їх замінюють. Батьки зобов’язані якнайшвидше відреагувати на ситуацію і приймається узгоджене рішення про направлення дитини до закладу охорони здоров’я, в разі необхідності.

Next Post

Київ отримає 200 нових автобусів з низькою підлогою до кінця 2020 року

Пн Вер 14 , 2020
До кінця 2020 року Київ отримає 120 нових сучасних автобусів з низькою підлогою довжиною близько 19 метрів і 80 автобусів довжиною 12 метрів. Про це пише ЦТС з посиланням на інформацію КМДА. “Ми оновлюємо парк громадського транспорту столиці. До кінця цього року місто отримає 200 нових сучасних автобусів: 80 – […]
Автобус

Можливо ви пропустили?