На День Незалежності невідомі в Києві «замінували» десятки об’єктів

Окрім аеропортів і мостів, невідомі повідомили про замінування 43 відділень «Таскомбанку»

Київська поліція на День Незалежності у понеділок, 24 серпня, отримала низку повідомлень про замінування кількох об’єктів у столиці.

«До столичної поліції надійшло кілька повідомлень про замінування аеропорту “Київ”, адмінбудівлі на Європейській площі, міжнародного конгрес-центру, мережі магазинів, готелю, торгового центру, банку, двох мостів, станції метро “Хрещатик” і площі “Майдан Незалежності”», – сказано в повідомленні поліції.

Також серед нібито замінованих об’єктів – Національний центр «Український Дім», два магазини «Цитрус», всі мости, готель «Прем’єр Палац», ЦУМ і 43 відділення «Таскомбанку».

На нібито заміновані об’єкти прибули поліцейські з вибухотехніками. Під час перевірки аеропорту «Київ» (Жуляни) вони евакуювали понад 150 людей, але вибухівки не знайшли. На інших об’єктах її теж невиявили.

 

 

Next Post

Учням початкових класів дозволять пересуватися школою без маски – Степанов

Вт Сер 25 , 2020
 З початку навчального року учням 1-4 класів буде дозволено пересуватися школою без маски або респіратора. Так, найближчим часом МОЗ на своєму сайті оприлюднить рекомендації щодо дотримання протиепідемічних правил у школі. Про це під час брифінгу у вівторок повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов. “У нас за тиждень буде розпочинатися навчання […]
Школа

Можливо ви пропустили?