Влада Києва розробить «карантинні» правила святкування Великодня

великдень
Влада Києва розроблятиме правила святкування Великодня у столиці, аби уникнути масових скупчень людей.

Про це   заявив перший заступник голови Київміськдержадміністрації Микола Поворозник.

«Ми однозначно будемо проробляти правила, за якими будемо відзначати великодні свята, а також поминальні дні, які йдуть після великодніх свят. У нас є досвід минулого року, коли ми, на мою думку, змогли донести заходи безпеки до містян, і, в принципі, ми не мали великого скупчення людей на великодні свята біля церков. Незалежно від того, в якій карантинній зоні ми будемо станом на 2 травня, ми точно будемо розробляти якісь правила для того, щоб не допустити масового скупчення людей», – сказав Поворозник.

За його словами, нині ситуація стабілізувалася. Посадовець висловив сподівання, що протягом двох тижнів столиця зможе досягти відповідних показників, щоб перейти в «помаранчеву» зону.

Next Post

В Україну прибула перша партія вакцини Pfizer

Пт Кві 16 , 2021
В Україну прибула перша партія вакцини від COVID-19 виробництва Pfizer/BioNTech – у межах механізму COVAX. Посадка літака, який привіз до Києва вакцину, транслювалася у прямому ефірі. Так, Україна отримала 117 тисяч доз вакцини Pfizer у межах ініціативи COVAX. “Сьогодні перші 117 тис. доз вакцини Pfizer прибудуть до України. Наступні партії […]
Pfizer

Можливо ви пропустили?