З`явився додаток, де можна перевірити наявність штрафу за ПДР

Там також можна оформити підписку на отримання повідомлень про винесення нових постанов. 

МВС України запустило для водіїв мобільний додаток, який дозволить перевіряти наявність штрафу за порушення ПДР.

“За допомогою додатку “Штрафи ПДР” можна легко виконати пошук постанов, оформлених на транспортний засіб, а також оформити підписку на отримання повідомлень про винесення нових постанов. Не треба чекати поки постанова надійде до вашої поштової скриньки, а відразу сплатити її онлайн.

Нагадуємо, що надається знижка 50% при сплаті штрафу, якщо оплата здійснена протягом 10 банківських днів з моменту отримання постанови”, – зазначив заступника Міністра внутрішніх справ України Сергій Гончаров.

Скачати мобільний додаток “Штрафи ПДР” можна за посиланнями для Android можна ТУТ. Для IOS стане доступним найближчим часом.

Next Post

Послаблення карантину: уряд опублікував рішення про новий етап зняття обмежень

Ср Чер 3 , 2020
Кабінет міністрів України оприлюднив рішення про нове ослаблення карантину з 5 червня. Відповідну постанову опубліковано на урядовому порталі. Зокрема документ дозволяє відновити внутрішні перельоти та скасовує обов’язкову самоізоляцію українців старше 60 років. Також дозволяються перевезення в легкових авто до п’яти осіб з водієм включно (без урахування дітей до 14 років). Обмеження […]
Локдаун

Можливо ви пропустили?