Майор, який збив п’яним на авто трьох курсанток, відмовився оплачувати їх лікування

Майор Володимир Холодний, який п’яним збив трьох курсанток на території військового коледжу в Києві, відмовився сплатити їх лікування.

Як відомо, в Києві 25 серпня на території військової частини на вулиці Зоологічній майор Володимир Холодний за кермом Toyota Prius збив трьох курсанток. Водій був п’яний, його затримали відразу після ДТП. Пізніше стало відомо, що двом постраждалим дівчатам ампутували по одній нозі.

За словами Холодного, він не згоден з цивільним позовом, згідно з яким від нього вимагалося виплатити 249 тисяч гривень госпіталю на лікування постраждалих дівчат, двом з яких довелося ампутувати ноги.

Крім того, майор в черговий раз підкреслив, що визнає свою провину і готовий нести покарання.

Також повідомляється, що суддя залишила Холодного під вартою ще на 60 діб, однак дала можливість йому звільнитися під заставу в 168 тисяч гривень з покладанням обов’язків здати паспорт для виїзду за кордон, прибувати до прокурора і до суду, а також утримуватися від спілкування зі свідками і потерпілими.

Next Post

У Києві з'явиться кладовище для домашніх тварин

Нд Гру 27 , 2020
У Києві побудують кладовище для домашніх тварин.  Повідомляється, що 24 грудня, на засіданні міської ради Києва 103 депутати підтримали рішення створення кладовища для домашніх тварин. Створення місця поховання для вихованців передбачено міською цільовою програмою, яка розрахована до 2022 року. На неї з бюджету міста виділять суму в розмірі 183,7 мільйона […]
Кладовище для тварин

Можливо ви пропустили?