Головний санлікар Ляшко не виключає, що балотуватиметься на пост мера Києва

Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко не виключає, що балотуватиметься на посаду міського голови Києва.

Про це Ляшко повідомив в ефірі телеканалу Zik.

На питання журналіста, чи буде Ляшко балотуватися на мера Києва, головний санлікар країни відповів наступне:

“Цікава пропозиція. Можу подивитися, подискутувати і поговорити”.

Відзначимо, що крім Ляшко недавно інформацію про можливе балотування на виборах мера Києва висловлював шоумен Сергій Притула, який ні підтвердив, ні спростував її.

У той же час в президентській партії “Слуга народу” і без того вистачає бажаючих зайняти такий бажаний пост: 19 мая кілька десятків нардепів звернулися до Володимира Зеленського з проханням провести публічні праймеріз по відбору кандидатів на посаду мера столиці і глав міст обласного значення.

За даними дослідження Соціологічної групи “Рейтинг”, яке провели 4-7 квітня, у Кличка найвищий рейтинг в Києві: за нього готові проголосувати 38,7% киян, які визначилися і готові прийти на вибори. Притула з 9,1% займає друге місце, на третьому – народний депутат від “Слуги народу” Олекеандр Ткаченко (8,8%). Соціологічні компанії поки не публікували досліджень за травень.

Джерело

Next Post

У Києві водій побив велосипедиста за те, що не дав автівці проїхати тротуаром

Чт Тра 28 , 2020
У велосипедиста розбите обличчя У середу, 27 травня, на проспекті Героїв Сталінграда в Оболонському районі Києва сталася надзвичайна подія за участі велосипедиста та водія автомобіля. Так, водій позашляховика Volkswagen побив велосипедиста, який не дав йому проїхати тротуаром. Про це сам велосипедист Віталій Павлюк повідомив на своїй сторінці у Facebook. Він […]

Можливо ви пропустили?