У Києві перенесли прийом документів на вступ до першого класу

Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондрієвський.

“Ми переносимо початок прийому документів у перші класи до поліпшення епідемічної ситуації. Це зроблено для вашого максимального комфорту. Сьогодні важливо утримуватися від виходу на вулицю. Місто піклується про вас! Дбайте про своїх рідних. Залишайтеся вдома “, – повідомив Валентин Мондрієвський.

Також чиновник зазначив, що сьогодні завершується третя чверть, але хвилюватися не варто: після введення системи семестрового навчання оцінки за чверть не виставляють, діти отримають тематичні оцінки.

Крім того, Валентин Мондрієвський звернувся до вчителів і пояснив, що їм не потрібно йти в школи, щоб перенести позначки в журнали. Він закликав працювати з адміністрацією дистанційно і фіксувати оцінки учнів в будь-який зручний спосіб: на паперові та електронні носії.

Також Мондрієвський від імені міської влади подякував працівникам районних управлінь освіти, які вже здійснюють розрахунки для того, щоб на наступному тижні педагоги отримали заробітні плати.

Джерело

 

Next Post

Метро в Києві залишиться закритим до 17 квітня

Пт Бер 20 , 2020
Метро в Києві не буде працювати до 17 квітня, а не до 3-го числа, як передбачалося спочатку. Про це з посиланням на співробітників столичного метрополітену пише Апостроф. Повідомляється, що розпорядження про те, що карантин у київському метро буде продовжено, прийшло від керівництва. Втім, поки пасажирів в підземку не пускають, на […]

Можливо ви пропустили?