В Києві “втомився” ще один міст

У Києві обсипається бетон з Дегтярівська шляхопроводу. Неприємний інцидент стався в п’ятницю, 21 лютого. На проїжджаючу під мостом машину обрушилися шматки бетону. Про це повідомляє ТСН.

В результаті у кросовера розбите переднє скло, а також сильно пошкоджений капот. Ще бетонні шматки залишили вм’ятини на даху машини.

У «Київавтодорі» заявили, що в найкоротші терміни вирішать цю проблему. Якщо буде доведено, що саме з моста відпали бетонні шматки, то власник машини отримає компенсацію.

Джерело

1 thought on “В Києві “втомився” ще один міст

  1. Киевляне!!! Разве вы не видите?! Наш город разрушает банда, не имеющая понятия об управлении городом! Сколько можно это терпеть?! Давайте все вместе наконец решим этот “вопрос”! Для начала – всего-то 25 тыс. подписей для петиции, совсем немного для такого большого города как Киев! Подписываем петицию и делаем репосты! Все вместе мы можем изменить эту жуткую ситуацию, в которой оказался наш город! Если нас не услышат – будем выходить на протесты, пока не прекратится весь этот беспредел, творящийся в городе под патронатом клычка.
    Петиция за отставку Кличко:
    petition.president.gov.ua/petition/86178

Comments are closed.

Next Post

Кличко назвав кількість передаварійних мостів в Києві

Нд Лют 23 , 2020
У Києві комунальники обстежують мости і шляхопроводи а також демонтують фрагменти облицювання, які є небезпечними для водіїв і пішоходів. Перевірки ініційовані у зв’язку з інцидентом на Дегтярівському шляхопроводі. Таке рішення було прийнято за підсумками наради керівників дорожніх служб і Департаменту транспортної інфраструктури КМДА з мером столиці Віталієм Кличком. “Ми повинні […]

Можливо ви пропустили?