Намагаються врятувати: на Сирці вирішують долю місцевої річки

На Сирці намагаються врятувати місцеву річку. Як повідомляє “Вечірній Київ”, доля річки Сирець буде залежати від проекту детального плану території.
Проблема в тому, що кожне літо у водойму викидають багато сміття, а взимку його завалює снігом.
– Річку Сирець планують завести в колектор, – повідомив депутат Київради Олександр Бродський.
За словами депутата бетонний підхід проблему річки не вирішить, оскільки не врегульовано питання приватних каналізацій. Замість цього потрібно розробити загальну концепцію очищення води, ліквідувати нелегальні врізки каналізації і створити рекреаційну зону на берегах, вважає Бродський.
У річки Сирець є два витоку: на Нивках (у парку Дубовий гай) і поруч із залізницею (в історичній місцевості Галагани) Річки перерізана глибокими ярами і харчується від безлічі джерел, струмків а також від дощу і снігу.

Next Post

Затримано підозрюваних в обстрілі автомобіля Range Rover в Києві, в результаті якої загинула дитина, - поліція

Пн Гру 2 , 2019
Поліція Києва затримала підозрюваних в скоєнні в неділю ввечері обстрілу автомобіля “Range Rover” в центрі столиці, в результаті якого загинув 3-річний син депутата Київської обласної ради В’ячеслава Соболєва. Про це повідомляє поліція на своїй сторінці в Facebook. “Поліцейські затримали підозрюваних у вбивстві дитини. Зараз з ними спілкуються оперативники і слідчі. […]

Можливо ви пропустили?