«Укрзалізниця» витратить мільйон гривень на рідке мило

Укрзалізниця оголосила тендер на закупівлю рідкого мила у пасажирські поїзди. На ці цілі виділили понад 1 мільйон гривень. Мило в УЗ обіцяли придбати замість дорогих підсклянників.

Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

«Плануємо придбати 170 тис. літрів рідкого мила. Очікувана вартість закупівлі 1 020 000 грн — близько 6 грн за літр. Тендерні пропозиції приймаються до 21 жовтня 2019 року», — йдеться у повідомленні прес-служби компанії.

«Закупівлю підстаканників зупинив. Вже дав розпорядження: на ці гроші зробимо додаткову закупівлю рідкого мила у пасажирські поїзди. Якщо рахувати навскидку, то за мільйон можна купити близько 30 тонн мила», — у свою чергу повідомив голова Укрзалізниці Євген Кравцов.

Next Post

Увага! З вечора 12 до ранку 14 жовтня заборонять рух проспектом Перемоги для монтажу фрагменту Шулявського шляхопроводу

Ср Жов 9 , 2019
Зведення Шулявського шляхопроводу переходить в активну фазу. У зв’язку з цим 12 жовтня о 22:00 рух проспектом Перемоги буде перекрито до 5:00 14 жовтня. У цей час над проїжджою частиною проспекту встановлюватимуть прогін нового мосту. Міська влада перепрошує за незручності. Ми робимо сьогодні все, щоб терміни будівництва були дотримані. І щоб […]

Можливо ви пропустили?