Опалювальний сезон в столиці може зірватися через борги

Для жителів кількох столичних мікрорайонів початок опалювального сезону може зірватися через борги тепловиробників. Про це повідомляє прес-служба «Нафтогазу».

«Чотирнадцять тепловиробників міста Києва не дотримуються вимог законодавства для отримання газу на пільгових умовах, встановлених державою (ПСО), що ставить під загрозу своєчасний початок опалювального сезону для жителів деяких мікрорайонів столиці», – йдеться в повідомленні.

Серед боржників виявилися такі компанії, як «Акважітлосервіс», «Сучасні муніципальні технології», «Вертон Технолоджи», «Елізіум ЖЕО», «Енерго Сервіс Груп», «Еско-Експерт», «Ефективні енергетичні системи», «Житлокомфорт», ” житло-Сервіс “,” Сент Софія Проперті Менеджмент “,” Щорса, 32 ЖЕП », підприємство «Групова котельня МВС України», ОСББ «Перемога 131-А» і «Юрковська 28».

Рівень розрахунків перерахованих підприємств і об’єднань з НАК «Нафтогаз України» нижче встановленого законодавством мінімального рівня.

«Нафтогаз закликає столичних тепловиробників, які не дотримуються вимог законодавства для отримання газу на пільгових умовах ПСО, привести свої розрахунки до належного рівня. Також просимо столичну мерію взяти під контроль діяльність цих підприємств і об’єднань – адже від їх правильної роботи залежить своєчасний старт опалювального сезону і наявність тепла в будинках киян », – сказали в компанії.

Next Post

Волонтери випустили довідник для столичних безхатченків

Чт Вер 12 , 2019
Волонтери Громади святого Егідія та руху «Молодь за мир» видали довідник для столичних безхатченків «Де в Києві поїсти помитися переночувати». Про це повідомив Юрій Ліфансе на своїй сторінці в Facebook. У довіднику можна знайти інформацію про те, де поїсти, помитися, переночувати, де лікуватися, як відновити паспорт, як оформити пенсію, отримати […]

Можливо ви пропустили?