Топ-5 сучасних моделей кондиціонерів

Втомилися від спеки та вибираєте кондиціонер, який вас врятує? Представляємо короткий перелік найкращих моделей для дому — економічних, досить потужних і помірних у ціні.

Топ-5 кондиціонерів

Моделі кондиціонерів — вибирайте за короткими характеристиками

У нашому топі пристрої з середньою потужністю, які підійдуть для однокімнатної квартири чи для площі до 30–40 кв. м.

Liberton LAC-12XA

Бюджетна модель з робочою площею до 40 кв. м. Впорається на обігрів при -5 °C, також цей кондиціонер 12 кБТЕ/год охолоджує навіть за +43 °C на вулиці швидко та ефективно. Пристрій має декілька режимів роботи, включно з нічним і вентиляцією приміщення. Дуже тиха модель із рівнем шуму 43 дБ. Клас енергоспоживання — А.

SmartWay Apollo SAFN-E12APL

Спліт-система з інверторним (а отже, досить тихим та ощадливим) компресором. Відзначимо стильний дизайн корпусу з цифровим індикатором температури. Ця модель краще працює на обігрів — зігріти оселю можна за температури до -15 °C. Рекомендована площа приміщення — до 35 кв. м.

OLMO OSH-12FWH Premion HEAT PUMP R32 WI-FI READY

Ця модель належить до середнього цінового сегмента, проте має більше функцій. Також має інверторний компресор і площу охолодження 35 кв. м. Проте на обігрів цей кондиціонер працює навіть за -25 °C. А верхня межа для охолодження — аж +50 °C. Це говорить про потужність! І приємний бонус — можна під’єднати OL-WH адаптер і керувати через застосунок.

Sinclair RAY SIH/SOH-12BIR

Кондиціонер з інверторним компресором і фреоном R32, який менше шкодить довкіллю. Досить потужний охолоджувальний пристрій для площі до 35 кв. м, як і більшість — 12 кБТЕ. Серед технологічних новинок — іонізатор Cool Plasma, що покращує якість повітря. Значний плюс — високий клас енергозбереження A++/А+.

Samsung AR12BXHCNWKNUA WindFree

Нова технологія WindFree забезпечує розсіювання холодного повітря без відчуття «вітру». Також у цій моделі наявне інтелектуальне керування — кондиціонер автоматично вибере режим для поточної температури та змінить його, коли приміщення вистигне. Якщо ви хотіли інвестувати в гарний кондиціонер (а ця модель найдорожча з представлених), можете детальніше вивчити характеристики девайсу від Samsung.

Заключні поради

Кондиціонер можна використовувати й на обігрів, тому під час вибору моделі враховуйте і цей фактор. Адже пристрій має відробляти всі інвестовані в нього кошти! Дотримуйтеся правил догляду, вчасно обслуговуйте кондиціонер — і він прослужить вам довгі роки, рятуючи від будь-якої спеки!

Next Post

У КМДА зволікають із кадровими рішеннями після руйнування Садиби Зеленських

Ср Лип 31 , 2024
У Києві не вщухає гучний резонанс щодо варварського знесення історичного будинку Зеленських на вулиці Кониського, 22. Забудовник знищив будівлю, датовану кінцем XIX століття, 19 липня. Її зруйнували заради побудови ЖК «Тургєнєв». Офіс генпрокурора відкрив кримінальне провадження за цим фактом. У Міністерстві культури та інформаційної політики стверджують, що Садибу  почали зносити незаконно. […]
Забудовник знищив будівлю

Можливо ви пропустили?