Марш рівності: Поліція заявляє про затримання 9 провокаторів

На даний момент розпочато кримінальне провадження, затриманим загрожує до 7 років ув’язнення.

Поліція затримала дев’ять осіб, які “готували провокації на Марші рівності”. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

“Правопорушників затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Відомо, що вік зловмисників – від 18 до 48 років”, – сказано в повідомленні.

У затриманих було вилучено знаряддя для підготовки провокацій, за попередньою правової кваліфікацією “підготовка до хуліганства” (ч. 1 ст. 14, ч. 4 ст. 296) їм загрожує від 3 до 7 років ув’язнення.

Джерело: 112

1 thought on “Марш рівності: Поліція заявляє про затримання 9 провокаторів

  1. Какой идиотизм гонять этих несчастных “ЛГБТ”, как будто больше нечем заняться. В стране просто разгул криминала, проникшего уже во все сферы. Если сравнить, сколько вреда от каких-то гомосеков и от уголовников, то за последними уже должны толпы гоняться и устраивать самосуд. Каждый день в новостях можно прочитать о нападениях на журналистов, которые в своих публикациях разоблачают криминальный беспредел, охвативший Украину. Война сейчас идёт не только на Донбассе. Идёт самая настоящая война криминала против честных людей.

Comments are closed.

Next Post

У Дарницькому районі знайшли тіло зниклої дитини

Нд Чер 23 , 2019
У столиці знайшли мертвим 9-річного хлопчика, який з 22 червня перебував у розшуку. Про це повідомляють «Вартові.Еспресо». У Дарницькому районі в озері Вирлиця знайшли мертвим 9-річного хлопчика. Він пішов 22 червня близько восьмої години вечора гуляти біля дому і не повернувся. З учорашнього дня його оголосили в розшук. Але вже […]

Можливо ви пропустили?