У Києві жорстоко розправилися з найвідомішим догхантером України

Найвідоміший догхантерів України Олексій Святогор був жорстоко побитий в Києві. На чоловіка напали невідомі біля метро «Лук’янівська». Святогора вдарили чимось важким по голові і продовжили бити вже лежачого, імовірно використовуючи кастет. Крім того, нападники розбили ноутбук Святогора.

Він 22 лютого має постати перед судом за звинуваченням у пропаганді насильства і жорстокості. Розглядати справу по суті почали 21 лютого. Тепер через стан обвинуваченого судове засідання, швидше за все, перенесуть.

святогор

На сайті Vilneslovo були опубліковані фотографії Святогора. Чоловікові наклали шви на рвані рани на обличчі і потилиці. Діагностовано втиснутий перелом лівої частини лобової кістки черепа, знадобиться операція.

святогор

святогор

Нагадаємо, Святогору ставиться в провину стаття про виготовленні і розповсюдженні відеокліпів, що пропагують насильство і жорстокість. Затримали догхантерів влітку 2018 року, але потім відпустили під домашній арешт. Сам обвинувачений стверджує, що тварин знищував, але в суворій відповідності з законом «Про мисливському господарстві та полювання». Що стосується відео із закликами до знищення бродячих собак, то Святогор стверджує, що цитував літературні твори.

 

джерело: Факти Україна

Next Post

Стало відомо, скільки коштуватимуть квитки на Євробачення 2019

Сб Лют 23 , 2019
Квитки на Євробачення 2019, яке буде проходити в ізраїльському Тель-Авіві, обійдуться глядачам від 180 до 490 євро. Продавати їх буде агентство Leaan. Про це повідомляється на сайті Esckaz. Так, квитки економ-класу на півфінали, які відбудуться 14 і 16 травня, будуть коштувати 183 євро. Сидячі місця другого рівня будуть коштувати 244 […]

Можливо ви пропустили?