Ситуація критична: у Києві на карантин можуть зупинити транспорт і закрити школи

Київ Цифровий

Локдаун у Києві запровадили у зв’язку із поширенням коронавірусної інфекції COVID-19. Ситуація дуже негативна та продовжує погіршуватися.

Медики закликають максимально посилити карантинні заходи. Про це  заявив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Наразі ситуація ніяк не покращилася. Громадяни не надто серйозно ставляться до обмежень. Влада у столиці намагається вирішити це питання.

З слів чиновника, за останні два тижні додали понад 1 000 ліжко-місць у лікарнях для пацієнтів з COVID-19. Наразі заповнюваність досить серйозна. Поворозник закликав громадян дотримуватися усіх заходів безпеки та подбати про безпеку близьких: “Якщо ситуація не зміниться, нам доведеться закривати і 1-4 класи, і дитячі садочки і приймати рішення, щоб обмежити роботу транспорту в цілому”.

Негативна динаміка в Україні дещо знизилася. Медики не поспішають робити та просять владу прискорити вакцинацію громадян.

 

 

Next Post

Із 1 до 12 квітня в Києві заборонено проведення ярмарків

Вт Бер 30 , 2021
Через погіршення епідеміологічної ситуації в Києві у період з 1 до 12 квітня заборонили проводити будь-які ярмарки — таке розпорядження підписав керівник робіт із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. «На жаль, ситуація із поширенням COVID-19 у столиці – складна. Епідеміологічна картина погіршується, Київ залишається у «червоній зоні». Аби знизити ризик зараження […]
продуктова ярмарка

Можливо ви пропустили?