Рятувальники дістали людину з бункера твердих побутових відходів у Києві

ДСНС звалище

Рятувальники ДСНС у Києві дістали чоловіка з бункера твердих побутових відходів, постраждалого передали медикам.

Як повідомляє прес-служба відомства, в неділю о 14:21 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України в м.Києві надійшло повідомлення від диспетчера Нацполіції про те, що в Дарницькому районі столиці, за адресою вул. Колекторна, 44, людина потрапила в бункер з прийому твердих побутових відходів і потребує допомоги.

“По прибуттю до місця події, рятувальники провели розвідку і за допомогою трьохколінної драбини спустилися в бункер. О 15:19, за допомогою мотузки потерпілого було закріплено на ношах, і піднято на поверхню”, – сказано в повідомленні на сторінці ДСНС у Фейсбук у неділю.

У відомстві наголосили, що потерпілий весь час перебував у свідомості. Його передано працівникам швидкої медичної допомоги.

Next Post

Cиноптики прогнозують в Україні сильні морози і снігопади

Пн Січ 11 , 2021
У Київській області 13-го і 14 січня йтиме невеликий сніг. Температура вночі -3 … -8 °, вдень – -1 … -6 °. Як повідомила синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці в Facebook, пік похолодання очікується з 14 по 19 січня. У нічні години температура може опуститися до -14-20 градусів. “Арктична […]
Мороз, лід, зима

Можливо ви пропустили?