Укрзалізниця попереджає про можливу затримку поїздів через негоду

Пасажирські поїзди курсують за графіком, але можливі затримки в разі значного погіршення погодних умов. 

Про це повідомляється  на сайті Укрзалізниці.

“Наразі пасажирські поїзди слідують за графіком, залізниця працює в штатному режимі. Ситуація з рухом пасажирських та вантажних поїздів повністю контрольована” – йдеться у повідомленні.

Укрзалізниця закликає пасажирів бути обережними на об’єктах залізничної інфраструктури, виконувати правила поведінки на вокзалах і станціях та уважно слухати оголошення на вокзалах, адже в разі значного погіршення погодних умов можливі затримки поїздів.

В УЗ також зауважують, що у четвер, 10 грудня, через складні погодні умови сталося обледеніння струмоприймачів у багатьох регіонах України. Залізничники оперативно налагодили роботу з усунення наслідків негоди: надавали допоміжні локомотиви на заміну та очищували струмоприймачі.

У результаті затрималися лише два поїзди далекого сполучення та три приміські. Були зафіксовані затримки руху поїздів: №88 Ковель — Новоолексіївка, №86 Львів — Новоолексіївка, поїзд №6503 Коростень — Шепетівка, №6242 Фастів — Миронівка, №6037 Київ – Фастів. У середньому затримки склали до 1,5 год.

 

 

Next Post

Російський суд заочно заарештував і оголосив у розшук нацгвардійця Марківа

Пт Гру 11 , 2020
Басманний суд Москви заочно заарештував військовослужбовця Національної гвардії України Віталія Марківа. Росіяни звинувачують його в нібито вбивство двох журналістів під Слов’янськом в 2014 році. Про це повідомляє ТАСС. Згідно з рішенням суду, Марківу обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на два місяці з моменту її затримання або екстрадиції в […]
Марків

Можливо ви пропустили?