У Києві поліція потрапила в серйозне ДТП

У Києві сталася дорожньо-транспортна подія за участю автомобіля патрульної служби.

Подробиці повідомляють у Facebook “dtp.kiev.ua”.

Очевидці кажуть, що Mitsubisi поліції зніс Toyota на перехресті Велика Васильківська/Євгена Коновальця. Свідки кажуть, що Toyota, за кермом якої була жінка, не поступилася дорогою поліцейській машині з увімкненою сиреною.

Однак вони також розповідають, що у водія (Toyota рухалася на свій зелений світло) не було шансів зорієнтуватися і пропустити патрульних, адже поліцейська машина увімкнула проблискові маячки і сирену якраз на перехресті.

Удар був настільки потужним, що Toyota розвернуло в протилежну сторону руху, а машину копів відкинуло на пішохідний зону. На щастя, ніхто з пішоходів не постраждав.

Патрульні кажуть, що їхали за викликом – на пограбування. За їх словами, проблискові маячки і сирену вони включили заздалегідь. Водій Toyota була в шоковому стані, вона також каже, що правил дорожнього руху не порушувала. Водія поліцейської машини довелося госпіталізувати, у нього травма голови і шиї.

https://www.facebook.com/dtp.kiev.ua/videos/278972032849105/?v=278972032849105

 

Next Post

В Києві активісти заблокували вулицю через вирубку дерев

Чт Тра 2 , 2019
В Києві активісти заблокували дорогу через незаконну забудову у Протасовому яру. Знищені забудовниками дерева активісти використали для того, щоб заблокувати рух транспорту. Після цього активістів відтіснила та заблокували спецпризначенці.   Після того як поліція розчистила дорогу, активісти заблокували рух транспорту на пішохідному переході, пропускаючи лише громадський та екстрений транспорт.   […]

Можливо ви пропустили?