У ДСНС розповіли, скільки триватиме негода та ожеледь на дорогах Києва

лід, ожеледиця

Негода та ожеледь у столиці, що призвела до жахливих заторів та сотні ДТП, триватиме до ранку 11 грудня. Крім того, очікується туман та погана видимість на дорогах.

Про це повідомляє  прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

“Вночі та вранці 11 грудня у північних та центральних областях ожеледь, на дорогах ожеледиця, у південних та центральних областях туман, видимість 200-500 м ( І рівень небезпечності, жовтий), – заявили рятувальники.

Додали, що погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.

Тим часом у Київавтодорі заявили, що наразі на дорогах столиці працює понад 300 одиниць техніки та 50 бригад з ручного прибирання, які обробляють вулиці й штучні споруди протиожеледними матеріалами. Всі шляхово-експлуатаційні підприємства працюють у посиленому режимі

“Використовуємо сіль та піскосоляну суміш. Особливу увагу приділяємо зупинкам громадського транспорту, сходам та спускам у підземні переходи”, – зазначили у КП.

Раніше ми повідомляли, що у Борисполі деякі літаки не можуть сісти і розвертаються назад.

Next Post

На всіх маршрутах громадського транспорту в столиці введено оперативне становище, - "Київпастранс"

Пт Гру 11 , 2020
У столиці України через негоду введено оперативне становище на всіх маршрутах громадського транспорту. Про це повідомляє прес-центр “Київпастрансу” Згідно з повідомленням, з початку руху на всіх маршрутах громадського транспорту введено оперативне становище – курсування з відхиленням від графіка руху. Це обумовлено складними погодними умовами. Крім цього за даними “Київпастрансу”, в […]

Можливо ви пропустили?