Чи буде працювати київське метро після Нового року

У київському метрополітені розповіли, чи буде працювати столична підземка після Нового року і введення жорсткого карантину в столиці. 

Так, за словами глави столичного метрополітену Віктора Брагінського, метро не буде припиняти перевезення пасажирів – поїзди курсуватимуть в звичайному режимі. У той же час, керівництво метрополітену закликає киян користуватися метрополітенам в січні тільки в разі крайньої необхідності.

“Ми проводимо посилену дезінфекцію пасажирських зон і рухомого состава.В той же час важливим є дотримання простих правил – носити маску і мити руки після вулиці. Сидіть вдома, якщо відчули ознаки хвороби. Не варто наражати на небезпеку інших людей”, – йдеться в повідомленні Брагінського .

Раніше ми повідомляли, що у колекторі річки Либідь знайшли людські останки.

Next Post

У Києві кишенькові злодії обікрали поліцейського

Чт Гру 10 , 2020
У Києві 9 грудня у співробітника Солом’янського районного управління поліції в автобусі №55 вкрали службове посвідчення та особистий жетон. Як повідомляє Страна з посиланням на джерело, також у правоохоронця пропали гроші та банківські картки. Поліцейський їхав у громадському транспорті у службових справах. Помітивши, що його обікрали, він відразу ж звернувся до колег […]
поліція

Можливо ви пропустили?