У Києві на збуті кокаїну затримали поліцейського із іменним пістолетом Януковича

30-річного поліцейського затримали, коли він намагався продати кокаїн на суму 70 тис. грн.

Прокуратура спільно із ДБР та поліцією затримали співробітника слідчого відділу поліції Києва, який продавав наркотики. Після обшуку у його помешканні поліцейські вилучили велику кількість наркотичних речових, а також зброю із боєприпасами, зокрема нагородний пістолет на ім’я президента-втікача України Віктора Януковича.

Як повідомила 4 вересня прес-служба прокуратури Києва, поліцейського затримали ще у четвер, 3 вересня, коли він намагався продати кокаїн на суму 70 тис. грн. Після затримання у нього вилучили близько 40 грамів цієї речовини.

«У подальшому за адресами проживання затриманого, у його службовому кабінеті та в автомобілі проведено обшуки, у ході яких вилучено значну кількість речовин, схожих на наркотичні, нарковмісні рослини, зброю та понад 1 тис. боєприпасів. Вилучені речовини та інші речові докази будуть направлені на експертизу», – йдеться у повідомленні.

У коментарі «Українській правда» речниця прокуратури Києва Надія Максимець підтвердила інформацію, що серед вилученого також був нагородний пістолет на ім’я екс-президента Віктора Януковича. Вони встановлюють походження вилученої зброї.

Вона також зазначила, що затримали поліцейського на четвертій закупівлі. Перед цим вони провели у поліцейського три оперативні закупівлі «амфетаміну» та «МДМА» на суму 24 тис. грн.

Йому загрожує від 9 до 12 років позбавлення волі.

 

 

 

 

Next Post

ПЛР-тести на COVID-19 “за гроші” не робитиме Київський лабораторний центр

Пт Вер 4 , 2020
Київський міській лабораторний центр МОЗ припиняє надання платних послуг щодо обстеження COVID-19 з 7 вересня. Про це повідомили на сторінці лабцентру в Facebook. “З 07.09.2020 ДУ ”КМЛЦ МОЗУ’ припиняє надання платних послуг щодо обстеження на covid-19″, – говориться у повідомленні. Водночас, як виявилось, міністр охорони здоров’я Максим Степанов нічого не знає […]
covid 19

Можливо ви пропустили?