На Київщині підліток убив 12-річну дівчинку

В ніч на 10 серпня до поліції Київщині надійшло повідомлення про зникнення дитини. О 4-ій ранку батько 12-річної мешканки міста Яготин повідомив, що його дочка не повернулась додому.

Поліцейські одразу розгорнули масштабні пошуки, був піднятий по тривозі особовий склад місцевого відділення поліції. Також у пошуках були задіяні керівництво Головного управління поліції Київщини, ювенальні поліцейські, працівники Переяслав-Хмельницького відділу поліції, кінологи, бійці Національної гвардії України, Відділ аеропідтримки управління моніторингу та аналітичного забезпечення Департаменту патрульної поліції НПУ та громадськість.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські максимально відновили перебіг подій того вечора, коли зникла дитина, опитали коло родичів, знайомих, однокласників, друзів, усіх тих, з ким вона спілкувалась напередодні.

Працівники поліції встановили неповнолітнього місцевого жителя, який зізнався, де залишив бездиханне тіло зниклої дівчинки.  Ним виявився 15-річний місцевий житель, товариш потерпілої. Він наразі затриманий у порядку ст. 208 КПК України.

Тіло дівчинки з синцями на шиї знайшли біля водойми.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за п.2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі,

Працівники поліції встановлюють причини скоєння тяжкого злочину.

Next Post

Під Києвом майор СБУ передавав секретну інформацію до РФ

Вт Сер 11 , 2020
У Броварах Київської області співробітники ДБР затримали майора СБУ, який передавав секретну інформацію російським спецслужбам. Він робив це разом з військовим пенсіонером. Про це повідомили у прес-службі ДБР. Майор СБУ збирав секретну інформацію, яка може нести загрозу національній безпеці та передавав її росіянам через полковника у відставці. Їх затримали та […]

Можливо ви пропустили?