У Києві пройшов марш на честь Бандери: скільки людей запалили смолоскипи і як це було

У середу, 1 січня українські націоналісти, за традицією, відзначають важливу дату. В цей день народився Степан Бандера. До Києва приїхали націоналісти з усієї країни.

Близько тисячі людей несли в руках запалені смолоскипи. Про це повідомляє Інформатор.

Серед тих, хто відразу після свята прийшов на марш, були воїни АТО, представники партійних організацій (наприклад, ВО «Свобода») та просто ті, хто вважає Степана Бандеру героєм і шанує пам’ять про нього. Колона націоналістів пройшла від парку Тараса Шевченка вулицями центру. Вони запалили смолоскипи і під патріотичні речівки прокрокували через Майдан Незалежності до будівлі Київради на Хрещатику. На фасад повісили великий портрет Бандери, біля якого, власне, марш і закінчився.

За даними поліції на марші було близько тисячі чоловік. За порядком стежили 250 правоохоронців і спецслужби. Все пройшло мирно і без провокацій. О 19:10 націоналісти розійшлися.

Next Post

З 1 січня за водіння в нетверезому стані передбачена кримінальна відповідальність

Ср Січ 1 , 2020
Водій отримає судимість за новою статтею 286-1 КК навіть, якщо його притягнули до відповідальності вперше З 1 січня 2020 року набрав чинності ухвалений Верховною Радою закон про застосування кримінальної відповідальності за водіння в нетверезому стані. У Кримінальному кодексі України з’явилася нова стаття 286-1, відповідно до якої за кермування у нетверезому […]
Дтп Патрульная Полиция

Можливо ви пропустили?