Затримано двох підозрюваних у причетності до вибухів у Києві – прокурор столиці

Правоохоронці затримали двох підозрюваних у причетності до серії вибухів у Києві 17 липня: один із затриманих був раніше судимий за умисне вбивство із застосуванням вибухового пристрою, повідомив прокурор столиці Олег Кіпер.

У середу під час брифінгу в Києві, відповідаючи на запитання про осіб затриманих у причетності до вибухів, прокурор сказав: “60-го і 61 року народження. Один раніше судимий… за умисне вбивство із застосуванням вибухового пристрою”.

Говорячи про мотиви скоєння злочину, Кіпер зазначив, що йдеться про корисливий мотив, оскільки вимагались гроші. “Ми бачимо у цьому фінансовий мотив”, – додав він

Як повідомлялося, 17 липня ввечері внаслідок вибуху невідомого предмета в урні біля станції метро “Шулявська” в Києві постраждали четверо осіб, одну людину було госпіталізовано, повідомила прес-служба Нацполіції.

Постраждалого 22-річного студента госпіталізували з місця події з множинними осколковими травмами ніг. Решта троє постраждалих звернулися до лікарів самостійно.

Слідчий відділ Шевченківського управління поліції відкрив кримінальне провадження за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу (хуліганство).

Джерело

Next Post

У Києві підлітки стрибали в Дніпро з вагона метро під час руху поїзда (ВІДЕО)

Ср Лип 29 , 2020
У Києві двоє підлітків стрибали в Дніпро з вагона метро під час руху поїзда. У Мережі з’явилося відео, на якому на даху вагона є ще один хлопець, який знімає стрибок екстремалів. Відео також було знято ще з кількох ракурсів. Інцидент стався в районі Гідропарку. У прес-службі Київського метрополітену повідомили, що співробітники не змогли самі […]
підлітки стрибали в Дніпро

Можливо ви пропустили?