“Мама любит скорость”. Дубінський ганяє містом та не платить штрафи

Серед головних любителів швидкості сьогодні – Олександр Дубінський та Антон Яценко, а також Сергій Трофімов. Депутати часто перевищують швидкість на дорогах, але штрафи платять не всі.

Про це йдеться в розслідуванні BIHUS info. Журналісти за допомогою реєстру порушень на сайті МВС відстежили скільки штрафів за порушення швидкісного режиму є у народних обранців та скільки з них вже оплачено.

Так, “Слуга народу” Олександр Дубінський, який раніше на питання журналістів про наявність у його мами авто Maserati Coupe Cambiocorsa, заявив, що “мама любит скорость”, сам користується двома автомобілями: Mercedes-Benz G 55 та Toyota Land Cruiser 200.

Як з’ясувалося, швидкість любить не лише мама, а і сам Дубинський. Журналісти знайшли два штрафи, які Дубінський повинен був заплатити за перевищення швидкості, будучи за кермом Mercedes: на початку червня (мчав по Чоколівському бульвару) і на початку липня (їхав 100 км/год при дозволених 50 по Одеській трасі).

А от на Land Cruiser Дубінський порушує частіше та яскравіше – дев’ять постанов за перевищення швидкості – половина на Одеській трасі, решта – на Теліги, Чоколівському бульварі, бульварі Дружби Народів.

У розслідуванні зазначається, що в конкретних випадках за кермом був не водій нардепа, на якого той міг би списати штраф, а сам Дубінський. Про це свідчать фото і відео з камер. Наприклад, на дорозі, де дозволена швидкість 50 км/год, нардеп їхав 114 км/год.

Якщо вірити поліцейському реєстру, з усіх штрафів Дубінський оплатив тільки один.

Другим гонщиком став нардеп Антон Яценко, представник депутатської групи “За майбутнє”. Він їздить на Mercedes, який належить його сестрі, але саме його часто бачать на цьому авто. Зокрема, біля скандального ресторану “Велюр” Тищенка.

Журналісти встановили, що з 1 червня, як тільки було введено фотофіксацію порушень ПДР, Яценко дозволяв собі їздити зі швидкістю 165 км/год при дозволених, наприклад, 60 км/год. Крім того, за 50 днів роботи відеофіксації, нардеп порушив 60 разів – його швидкість перевищувала допустиму у три рази. З 60 виписаних штрафів Яценко не сплатив жодного.

І на останок – перший замкерівника офісу Зеленського – Сергій Трофімов. У Трофімова кілька автомобілів Mercedes. За два перших тижня Трофімов порушив 5 разів, але усі штрафи він сплатив.

Джерело

Next Post

Міські служби усувають пошкодження обладнання на ТЕЦ-5: у Печерському, Голосіївському та Солом'янському районах можуть бути перебої з електропостачанням

Пн Лип 27 , 2020
Сьогодні сталося пошкодження обладнання на Київській теплоелектроцентралі № 5, що розташована на вулиці Промисловій. Наразі відповідні підрозділи комунального підприємства «Київтеплоенерго» працюють на місці для оперативного усунення та відновлення роботи обладнання. Також спільно зі службами ДТЕК Київські електричні мережі здійснюється перепідключення споживачів. Орієнтовний термін виконання робіт – 3 години. Частина споживачів […]
нема світла

Можливо ви пропустили?