Затриманих у Києві шпигунів видворили з України

Поліція затримала і видворила з України двох росіян, які працювали на спецслужби РФ. За даними правоохоронців – шпигуни планували скоїти тяжкі злочини для дестабілізації ситуації в Україні.

Відомо, що обидва були членами збройних формувань і брали участь у військових конфліктах на території різних країн. Напередодні у Києві затримали одного з кураторів так званого “розвідувального управління ДНР”. Учасників цього угруповання підозрюють у причетності до збиття пасажирського літака MH17.

У СБУ оприлюднили записи телефонних розмов бойовиків, що свідчать про міжвідомчі війни між ГРУ та ФСБ. Фігуранти записів у своїх розмовах згадують прізвища помічника президента РФ Владислава Суркова і ватажків так званої ДНР Захарченка та Бородая.

Джерело

Next Post

Не забувай, не дозволь забути 15 липня!

Чт Лип 9 , 2020
15 липня 2016 року держава Республіка Туреччина та її громадяни пережили  одну з найважчих та найболючіших подій. Терористична організація Феттулахістів (FETÖ/ФЕТО), яка була одягнена у релігійний одяг та представляла усміхнене обличчя зла, намагалася здійснити переворот, який міг призвести до поділу Батьківщини. Проте завдяки кмітливості та сміливості цієї шляхетної нації переворот […]
15 липня

Можливо ви пропустили?