У Києві евакуювали багатоповерхівку через пожежу з витоком газу – є потерпілий

Внаслідок пожежі постраждав власник квартири, у якій на тлі витоку газу спалахнув вогонь.

Витік газу і загорання сталося сьогодні близько 11 години в квартирі на першому поверсі житлової 9-поверхівки у Дніпровському районі столиці, повідомляє ГУ ДСНСУ у Києві.

Коли рятувальники прибули за викликом, відкритого вогню у квартирі на 1-му поверсі вже не було. Із вищих поверхів 9-поверхівки рятувальники евакуювали 8-х мешканців.

Потерпілого мешканця квартири, де сталось загорання, рятувальники передали медикам.

“Під час евакуації виявлено власника квартири, де сталася пожежа, з незначними опіками кисті правої руки. Чоловіка було передано бригаді швидкої медичної допомоги”, – проінформували в ДСНСУ.

Причину витоку газу в квартирі встановлять фахівці.

“На місце події виїжджало 3 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 12 чоловік особового складу підрозділів ГУ ДСНС України у м. Києві”, – уточнили надзвичайники.

ГУ ДСНСУ у Києві опублікувало фото з місця НП.

Next Post

У Києві перед судом постане чоловік, якого підозрюють у 44 епізодах розбещення неповнолітніх

Вт Лип 7 , 2020
Слідчі передали до суду справу щодо 41-річного киянина, який розбещував 9 дівчат віком від 9 до 16 років, а також розповсюджував порнографію та вчинив сексуальне насильство відносно двох малолітніх. Про це повідомляє поліція Києва. Так, у листопаді минулого року правоохоронці викрили чоловіка, який розбещував 10-річну дівчину. Під час досудового розслідування за цим […]
поліція

Можливо ви пропустили?