У центр Києва через протести стягнули силовиків

В урядовому кварталі мітингують власники авто з іноземною реєстрацією.

Активісти вимагатимуть від влади створити доступну процедуру розмитнення автомобілів і проголосувати за неї у Верховній Раді.

Серед вимог – припинити утиски українців, які їздять на авто з європейською реєстрацією в Маріуполі і “знущання митників над українцями на Закарпатті, які приїжджають із заробітків з Європи”.

В урядовому кварталі Києва у четвер, 4 червня, поліція посилила заходи безпеки у зв’язку з проведенням акцій протесту. Про це повідомляє прес-служба столичного главку Національної поліції.

“Сьогодні в центральній частині Києва анонсовано проведення масових акцій, в тому числі під будівлею Кабінету міністрів України. Для забезпечення громадської безпеки та порядку працівники структурних підрозділів столичної поліції, військовослужбовці Національної гвардії України, кінологи, вибухотехніки і поліція діалогу заступили на чергування”, – йдеться в повідомленні.

Також можливе обмеження в центрі рух транспорту.

Джерело

Next Post

Воздвиженку хочуть захистити від забудови

Чт Чер 4 , 2020
Комісія Київради з питань містобудування, архітектури та землекористування на сьогоднішньому засіданні підтримала проекти рішень для створення скверу на площі Мистецтв. Про це повідомила депутат Київради Ольга Балицька. За її словами, ці проекти рішень захищають від забудови площу Мистецтв, а також забезпечують створення скверу на сусідній ділянці, який вже багато років […]
воздвиженка

Можливо ви пропустили?