Нетверезий пішохід став причиною масштабного ДТП

ДТП
Фото: facebook/valeria.shevchuk

Пʼять автомобілів постраждало в дорожньо-транспортній пригоді, що сталася у столиці в ніч на 1 березня.
Як повідомила на своїй сторінці в Facebook Валерія Шевчук, ДТП сталося з вини п’яного пішохода, який намагався перебігти проїжджу частину.

«Нетверезий чоловік перебігав проспект Перемоги. У лівій смузі його дзеркалом зачепив Mitsubishi і полетів вправо в Suzuki. Зупинилися, розставили знаки аварійної зупинки, пішохода забрала швидка. І тут в третій смузі їде Таврія, водій не встиг зреагувати і врізався в ліву сторону Suzuki. він полетів в 4-ю смугу, подряпав бік Volkswagen і вдарився у відбійник. А ззаду їхав Lexus, який врізався в задню частину Таврії. Всього 5 машин, Лексус поїхав на евакуаторі», – розповіла очевидець аварії. На місці працювали Патрульна поліція, швидка допомога та слідчо-оперативна група.

Next Post

У Києві 15-річна дівчина вистрибнула з балкона багатоповерхівки

Пн Бер 1 , 2021
У Дарницькому районі Києва, на вулиці Харківське шосе, 180 15-річна дівчина наклала на себе руки. Неповнолітня вистрибнула з балкона багатоповерхового будинку. Про це повідомив ресурс Київ оперативний. Від отриманих травм дівчина загинула на місці. Співробітники правоохоронних органів встановлюють деталі і причини НП. У зв’язку з почастішанням випадків дитячих самогубств, поліція […]
самогубство

Можливо ви пропустили?