Столичне Байкове кладовище перетворили на смітник (ФОТО)

Одне з найстаріших місць поховань у Києві – Байкове кладовище у Голосіївському районі столиці перетворилося на смітник.

Про це свідчать фотографії з кладовища, зроблені кореспондентом Київ Інформ

По всій території некрополя сміття викидається не у облаштовані для цього контайнери, а прямісінько на стежки та старі поховання. У частині склепів відвідувачі “організували” публічні туалети.

Журналіст видання повідомляє, що прибирання на території меморіального кладовища, вочевидь, не проводилося досить тривалий час, враховуючи кількість побутових та інших відходів, які накопичилися на його території.

Байкове кладовище – пам’ятка історії та культури, одне з найстаріших у Києві та перше міжконфесійне місце поховання у столиці. Перші захоронення на данній території почалися у 30-х роках XIX століття. Площа кладовища наразі становить 72,5 гектари. На його території поховані визначні діячі культури, науки і військової справи, державні діячі періоду Російської імперії, СРСР та незалежної України.

Фото – Роман Пєтушков

б

Next Post

У Києві у відомій торговельній мережі проводять обшуки

Вт Січ 21 , 2020
У Києві проводять обшуки в магазинах відомої торговельної мережі. Про це повідомляється на сторінці прокуратури Києва в Facebook. Обшуки проводяться правоохоронцями на підставі ухвали слідчого судді Голосіївського районного суду м. Києва. За версією слідства, в магазинах вказаної мережі здійснюється незаконне зберігання та збут фальсифікованого одягу, взуття, сумок, маркованих відомими світовими брендами. Також товар перевіряється […]

Можливо ви пропустили?