Локдауну в Києві не буде: у КМДА знайшли альтернативу жорсткому карантину

Бондаренко вважає, що ефективніше буде відстежувати пересування людей через “Дій вдома”.

Києві запровадження локдауну є неможливим. Для відстеження пересування хворих на коронавірус і контактних осіб пропонується використовувати застосунок “Дій вдома”.

Про це заявив радник мера Києва, секретар штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Володимир Бондаренко, пише “Обозреватель”.

“Ми ніколи не зможемо закрити Київ на повний локдаун. І тому, якщо ми дійсно хочемо перервати ланцюжок заражень, нам необхідні ті дії, які реально зможуть призвести до цього”, – сказав Володимир Бондаренко.

Він висловив думку, що карантин вихідного дня є лише частковим виходом із ситуації і не розв’язує проблему. Натомість “Дій вдома” дозволив на початку пандемії не допустити спалаху коронавірусу в столиці.

“Ми можемо або влаштовувати локдауни, або врешті-решт взяти під контроль хворих з легкою формою, контактних осіб, які перебувають на самоізоляції, через програму “Дій вдома”, і таким чином перервати цей ланцюжок передачі хвороби”, – додав він.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в Києві спіймали водія, який кермував під наркотиками.

Next Post

Матч Динамо - Барселона відбудеться без глядачів

Ср Лис 18 , 2020
Матч 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів Динамо – Барселона, який відбудеться 24-го листопада в Києві на НСК Олімпійський, буде без глядачів. Про це повідомляє пресслужба київського клубу. Через складну епідеміологічну ситуацію в Києві продовжують діяти обмеження на проведення масових заходів, в тому числі футбольних матчів. Міністерство охорони здоров’я України […]
нск олимпийский

Можливо ви пропустили?