В одній з Білоцерківських шкіл учні розповсюджують наркотики

11 грудня поліція Білої Церкви отримала виклик з повідомленням, що в Білоцерківській школі №4 учні розповсюджують та вживають наркотичні засоби.

Раніше повідомлялось про те, що чотирьох учнів старших класів виявлено з підозрілою поведінкою та в не цілком адекватному стані. Серед них двоє дев’ятикласників та двоє одинадцятикласників. Також говорилось, що учні розповсюджують наркотичні речовини серед інших школярів.

Ще одного учня було знайдено у підозрілому на наркотичне сп’яніння стані.

Однак, після прибуття на місце поліції і проведення перевірки, стан наркотичного сп’яніння в нього не підтвердився.

Наразі зібрано матеріали та проводиться перевірка поліцією Білої Церкви.

За словами учнів білоцерківських шкіл, таке розповсюдження стало дуже популярним і ним займаються не лише в 4-й школі.

Нині в школах стало популярним вживання наркотику зі страшним ефектом – насвай, який в Україні не визнано наркотичним засобом.

В Україні масово продають тютюнову суміш з легким наркотичним ефектом – насвай. Коштує порція двічі дешевше за пиво. І офіційно – це не наркотик. Насвай – це як цигарка, підсилена у 9 разів. Основа суміші тютюн, а ще вапно і курячий послід.

Насвай призводить до почорніння зубів, глибоких ран на слизовій оболонці. 80% людей,які у молодому віці захворіли у східних країнах на рак гортані чи ротової порожнини, вживали насвай, — розповів нарколог Владислав Сова.

Джерело

Next Post

Влада Києва хоче розширити межі міста

Пт Гру 13 , 2019
Влада Києва вирішує питання про розширення території столиці: територію міста планують збільшити з 82 635 га до 85 351 га. У Києві 12 грудня, депутати міської Ради затвердили проектний план землеустрою щодо зміни меж столиці. Так, згідно з проектом, Київ стане більше на 27 кв. кілометрів. Повідомляється, що межі Києва […]
Проспект-Победы-Киев

Можливо ви пропустили?