Жорстоко побитий під Києвом хлопець виявився військовим

Жорстоко побитим і пограбованим хлопцем в Броварах Київської області виявився 19-річний боєць ЗСУ Назар Березовський.

Про це повідомляє військовослужбовець ЗСУ Євген Слуценко на своїй сторінці в Facebook.

Потерпілий зараз перебуває в лікарні. Його побратим Євген вже розмовляв з Назаром по телефону.

“Говорив в ніс, каже легше трохи стало, дуже тільки болить, голова, сидить на знеболюючих цілодобово, їсть вже нормально, сам в туалет ходить. Каже то що більш-менш вже почав відчувати тіло”, – написав Слуценко.

Також він збирав кошти для допомоги Назару, для його подальшого лікування в лікарні Ірпеня, де військовому належить обстежитися і перенести ще операцію. За добу небайдужі люди зібрали близько 40 тисяч гривень, які передали мамі Назара Світлані Анатоліївні.

Нагадаємо, інцидент стався 25 вересня, коли потерпілий юнак святкував свій День народження. Він з друзями познайомився з чоловіками, але ті виявилися злочинцями. Двоє зловмисників побили Назара табуреткою і роздягненого кинули на узбіччі дороги.

Джерело

 

Next Post

У Києві школяр впав з балкона 10 поверху

Пт Жов 4 , 2019
Увечері в четвер, 3 жовтня, в Києві через падіння з великої висоти і загинув підліток 2005 року народження. Про це повідомляє Інформатор. Трагедія сталася близько 19:20 за адресою вулиця Миколи Закревського, 95в. Для з’ясування обставин на місце прибули правоохоронці. Як з’ясували поліцейські, хлопець 2005 року народження проживав в одній з […]
закревского

Можливо ви пропустили?