В Києві пройде велопробіг “Велосотка”: подробиці заходу

У неділю, 1 вересня, в столиці пройде масовий велопробіг «Велосотка». Про це повідомляє «VGORODE.UA».

Гонка проводиться вже в шостий раз. У заїзді будуть брати участь як професіонали, так і любителі. Організатори проекту сподіваються згуртувати киян і подарувати незабутні змагання.

Як їхатимуть

У цьому році для бажаючих влаштують два заїзди: на 50 і 100 кілометрів. На дистанціях передбачені по три піт-стопа.

Традиційна «сотка» розпочнеться на Хрещатику – спортсмени зберуться там і поїдуть до старту через Бессарабську площу на бульвар Лесі Українки, потім до бульвару Дружби народів у напрямку Столичного шосе. Перед потоком спортсменів буде їхати суддівський автомобіль.

Старт гонки – за Видубицькою розв’язкою. Далі учасники поїдуть по Новообухівському шосе до села Підгірці. Проїжджати вони будуть поруч з Обуховом, селами Копачів, Велика Бугаївка, Рославичі, Круглик і Хотів. Потім велосипедисти повернуться до Києва і завершать заїзд неподалік від ТРЦ «Магелан».

Маршрут коротшій дистанції виглядає ось так:

Як взяти участь:

Залежно від рівня майстерності та дистанції, бажаючі взяти участь повинні вибрати потрібну категорію за посиланням.

Коли: 1 вересня, о 09:00.

Де: збір на вул. Хрещатик.

Скільки коштує: в залежності від категорії та дистанції – 200, 700 або 750 гривень.

Next Post

На Осокорках ліквідували велике стихійне звалище

Чт Сер 8 , 2019
Дарницька районна в місті Києві державна адміністрація спільно з місцевими активістами змогли ліквідувати звалище та вивезти понад 50 тон сміття. “Особлива і безмежна подяка за небайдужість та цілеспрямованість працівникам відділу контролю за благоустроєм Дарницького району Олені Горбенко і Олександру Тертишному. Наші інспектори приклали неймовірні зусилля задля ліквідації сміттєзвалища. Наразі наближаємося […]

Можливо ви пропустили?