Глава УГКЦ на Благовіщення відслужить літургію у Софії Київській

Глава УГКЦ Блаженніший Святослав анонсував проведення Божественної літургії у Софійському соборі у Києві з нагоди свята Благовіщення 7 квітня.

Про це повідомляє Департамент інформації Української греко-католицької церкви.

«Я хочу поділитися з вами великою радістю. На наше прохання цього тижня я отримав повідомлення від міністра культури України Євгена Нищука, що 7 квітня, на свято Благовіщення, ми зможемо відправити Божественну літургію в соборі святої Софії в Києві. Тому всіх вас я сердечно запрошую долучитися до цієї події… Ми зробимо все можливе, щоб всі ми змогли достойно взяти участь у цій Божественній літургії! Тож я урочисто проголошую прощу всієї нашої церкви до собору святої Софії у Києві цьогоріч 7 квітня», – сказав духовний лідер греко-католиків наприкінці богослужіння у неділю, 17 лютого.

Наголошується також, що оскільки до Собору святої Софії потрапити зможуть не всі охочі, на Софійській площі стоятимуть монітори, і всі зможуть взяти участь у літургії та приступити до святої сповіді і святого причастя.

Next Post

Будинок барона Ікскюль-Гільденбанда: елітні квартири, комуналка та продаж за безцінь

Пн Лют 18 , 2019
На Шовковичній вулиці багато цікавих будинків. І сьогодні буде розповідь про один з них – той, що схожий на палац казкової принцеси. Це прибутковий будинок барона Ікскюль-Гільденбанда, що знаходиться за адресою вулиця Шовковична, 19. Маєток, де пройшло дитинство мами вченого Вернадського Першим володарем ділянки землі, де згодом побудували цей палац, був Петро Христофорович Константинович. […]

Можливо ви пропустили?