В Україні зафіксовано вісім смертей від COVID-19

За минулу добу в Україні було зафіксовано три летальні випадки від COVID-19: по одному в Рівненській, Сумській області та Івано-Франківській областях.

Про це в суботу, 28 березня, повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров’я.

“За минулу добу зареєстровано три летальні випадки від коронавірусної хвороби: 1 в Рівненській області, 1 в Сумській області, 1 в Івано-Франківській області (пацієнт помер раніше, проте вчора випадок був підтверджений лабораторно)”, – йдеться в повідомленні.

Також наголошується, що раніше в Україні померли п’ятеро людей від коронавірусної хвороби. Переважно це люди похилого віку або пацієнти, які тривалий час займалися самолікуванням і надто пізно звернулися до лікарів.

 

Next Post

Кому закрили в’їзд та виїзд із Києва – пояснення КМДА

Вт Бер 31 , 2020
Умови в’їзду до Києва транспортних засобів і громадян на час карантину стосується тільки автобусів міжобласного та міжміського сполучення. Заборона поки не поширюється на легкові автомобілі, але тільки через контрольно-пропускні пункти. Окремий порядок в’їзду передбачений для службових і орендованих автобусів різних відомств. Міряти температуру водіям і пасажирам авто будуть поки вибірково. […]
карантин

Можливо ви пропустили?