Продаж квитків на Євробачення запустять вже у лютому

Національна суспільна телерадіокомпанія України планує запустити продаж квитків на Євробачення у лютому, попри відміну Антимонопольним комітетом процедури закупівлі послуги з продажу квитків.

Про це заявив заступник гендиректора НСТУ Павло Грицак, повідомляє UA:Перший.

“Сподіваємося, що квитки надійдуть у продаж в лютому, ми активно працюємо над втіленням цього. Варто відзначити, що у минулі роки були різні дати початку продажу квитків на конкурс, – це відбувалося і в березні (12 березня – у 2012 році, 16 березня – у 2009-му)”, – уточнив Грицак.

Відзначається, що 6 лютого АМКУ на підставі скарги ТОВ “Маестро тікет систем” зобов’язав НСТУ скасувати процедуру закупівлі – “Послуги з продажу квитків на Пісенний конкурс Євробачення-2017”, у якій перемогло приватне підприємство “В Тікет” (Concert.ua), яке “відповідало всім технічним та кваліфікаційним вимогам”.

Грицак запевнив, що рішення АМКУ виконають, хоч і не можуть сказати, що згодні з ним.

“Шукаємо варіанти вирішення ситуації, що склалася, аби запустити квитки у продаж якомога раніше”, – сказав Грицак.

Як відомо, Євробачення відбудеться навесні 2017 року в Києві. Головною ареною конкурсу стане Міжнародний виставковий центр. Півфінали Євробачення-2017 відбудуться 9 та 11 травня, фінал – 13 травня.

Загалом продаж і бронювання квитків здійснюватиметься для дев’яти шоу – 6 генеральних репетицій, 2 півфінальні змагання і фінал Євробачення-2017.

Next Post

Власнику скандального "бункера зброї" повідомили про підозру

Ср Лют 8 , 2017
Геннадію Конєву, власнику так званого “бункера зброї” на Київщині, оголосили про підозру у незаконному придбанні та зберіганні вогнепальної зброї. Про це повідомляє сайт Прокуратури Києва. “За результатами розслідування, 07.02.2017 року вказаній особі повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 263 (незаконне придбання та зберігання вогнепальної зброї) КК України”, – йдеться […]
Склад оружия

Можливо ви пропустили?