“Хочу до в’язниці, бо набридло жити з батьками”. На Київщині затримали псевдомінера залізничного вокзалу у столиці

мінер

25-річному мешканцю Київщини набридло жити з батьками, тож він не придумав нічого кращого та повідомив про мінування Київського південного залізничного вокзалу. Тепер він може не побачити рідних близько 6 років.

Про це розповіли у поліції Київщини.

За словами правоохоронців, 21 січня близько 12-ї години на спецлінію поліції “102” зателефонував чоловік. Він відрекомендувався жителем селища Глеваха та повідомив про замінування Київського південного залізничного вокзалу.

Вокзал перевірили, а згодом встановили особу псевдомінера. Ним виявився житель села Гута Білоцерківського району.

Як з’ясувалось, в минулому він мав проблеми із законом за пограбування та незаконне зберігання наркотичних засобів.

Хочу потрапити до в’язниці, бо набридло проживати з батьками”, – так пояснив він свій вчинок.

Слідчі вирішили допомогти чолов’язі – відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

 

Next Post

Актуальность соковарки: для чего необходим прибор?

Чт Лют 24 , 2022
Зачем использовать соковарку, продающуюся в интернет-магазине Vizmu, если в продаже предлагается так много натуральных соков и напитков, продающихся в стеклянной или какой-либо другой таре? Соковарка дает прекрасную возможность самостоятельно приготовить соки без консервантов, каких-либо вредных для здоровья компонентов. К тому же, если на вашем дачном участке выросло очень много ягод […]
Соковарка

Можливо ви пропустили?