Для киян створили карту ремонту теплових мереж

У Києві створили карту ремонту теплових мереж, на якій жителі міста можуть бачити за якими адресами буде проходити найближча модернізація комунікацій.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Карта розміщена на офіційному сайті комунального підприємства “Київтеплоенерго”.

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв відзначив, що в останній опалювальний сезон аварійні бригади “Київтеплоенерго” ліквідували щодоби 30-40 пошкоджень мереж. За період останнього опалювального сезону підприємство усунуло понад 6 тисяч пошкоджень теплових мереж.

З цієї причини на цей літній період запланували виконання масштабної програми модернізації теплових мереж і обладнання.

На роботи з модернізації тепломереж виділено понад 500 млн грн.

“Київтеплоенерго” вже приступило до виконання робіт. Загальна протяжність заміни – понад 130 км “, – зазначив Пантелєєв.

Він додав, Київ відходить від практики “латання дірок”, і віддає перевагу комплексної модернізації.

Тепер застосовуються сучасні технології, що дозволяють зменшити тепловтрати, продовжити термін експлуатації мереж і підвищити надійність теплопостачання столиці. Гарантійний термін труб досягає 25 років, а полімерних – до 50.

На карті ремонтів мереж бажаючі можуть побачити адреси, види робіт, протяжність заміни мереж і кількість аварій, що сталися на цих ділянках за останні три роки.

“На деяких адресах кількість аварій досягає декількох десятків, і тому у людей були перебої з послугами. Ми переконані, що заміна на цих територіях знизить аварійність і вимушені перерви в теплопостачанні “, – додав заступник голови КМДА.

Next Post

Автор пішохідно-велосипедного моста у Києві Андрій Миргородський визнав помилку

Пн Чер 3 , 2019
Автор проекту пішохідно-велосипедного моста у Києві Андрій Миргородський визнав, що з боку його команди було допущено кілька помилок. Свою позицію він опублікував в соцмережі Facebook. Він вважає, що менталітет є ще однією проблемою. Разом з тим, автор поскаржився, що ніхто не очікував побачити на мосту вандалів. Post Views: 865

Можливо ви пропустили?