Вибух у гуртожитку навчального центру “Десна”: поліція відкрила справу

За фактом вибуху у військовому гуртожитку навчального центру “Десна” поліція відкрила провадження. Справу розпочато за статтею “вбивство”.

Так, поліцейські встановили, що внаслідок вибуху невідомого предмета (попередньо гранати РГД-5) загинув один військовослужбовець.

“Ще троє – двоє військовослужбовців та одна цивільна жінка – доставлені до госпіталю Деснянського гарнізону з пораненнями різного ступеня тяжкості”, – вказано у повідомленні.

Зараз правоохоронці встановлюють усі обставини, які призвели до вибуху. Криміналісти направили на дослідження зібрані речові докази, серед яких – уламки вибухового пристрою.

“Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство)”, – додали у поліції.

Джерело

Next Post

Шевченківський районний суд Києва заарештував водія сміттєвоза, який збив на смерть жінку з дитиною

Вт Сер 25 , 2020
У Києві 22 серпня водій сміттєвоза, ймовірно в стані алкогольного сп’яніння, здійснюючи маневр смертельно травмував 46-річну жінку з 4-річним хлопчиком. Шевченківський районний суд Києва заарештував водія сміттєвоза на 60 діб без можливості внесення застави. Трагедія сталася 22 серпня 2020 року на вул. Флоренції в Дніпровському районі столиці. Згідно з повідомленням, […]
дтп

Можливо ви пропустили?