У Києві обікрали центр для молоді з інвалідністю «Горнятко доброти»

горнятко доброти

У Солом’янському районі обікрали приміщення, яке облаштовується для центру денного перебування та навчання професії для молоді з інвалідністю «Горнятко доброти».

Злодії розбили скло, відкрили вікно та поцупили інструменти та будівельні матеріали. За даним фактом Солом’янське управління поліції вже почало розслідування.

аразі в обікраденому приміщенні на першому поверсі житлового будинку на вулиці Миколи Шепелєва, 14, ведуться ремонтні роботи. Там буде розташований центр для молодих людей з різними формами інвалідності для набуття навичок професії пекаря-кулінара з подальшим працевлаштуванням та супроводом на робочому місці.

«Горнятко доброти» — це проєкт ГО «Родина для осіб з інвалідністю» зі створення інклюзивного простору для зайнятості та праці. У Солом’янській райдержадміністрації сподіваються на швидкий перебіг слідства та затримання крадіїв.

Next Post

Перемога, чи зрада: Кличко обурив вчинок Ломаченко

Пн Гру 13 , 2021
Після бою з Річардом Коммі Василь Ломаченко виніс на ринг прапор рідного міста. Колишній чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Володимир Кличко засудив вчинок екс-чемпіона світу Василя Ломаченка за те, що той після бою з Річардом Коммі виніс на ринг прапор міста Аккерман, але не України. Критичний допис Кличко […]
Ломаченко

Можливо ви пропустили?